TERMENI SI CONDITII DE UTILIZAREA A WEBSITE-ULUI https://www.prodvinalco.ro

 

Acest site este deținut și operat de Societatea Prodvinalco S.A. și vă este pus la dispoziție în scopuri informative. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare și cu Politica noastră de confidențialitate, nu trebuie să utilizați acest site.

Definitii si explicatii ale termenilor folositi :

 • Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii.
 • Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor si/sau serviciilor companiei asa cum sunt ele descrise.
 • Dreptul de utilizare – acest site este unul public, orice peroana cu varsta de peste 18 ani poate accesa site-ul https://www.prodvinalco.ro, in conditiile termenilor specificati in prezentul document
 • Revocarea dreptului de utilizare poate aparea in orice moment, ca urmare a incalcarii oricarei conditii specificate in prezentul document.

 

Alți termeni și condiții pentru accesarea acestui website:

 1. Prin accesarea acestui website, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare a siteului,toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil de respectarea legislației locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu vreunul dintre acești termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați acest site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legislația aplicabilă a drepturilor de autor și a mărcilor.

 

 1. Drepturile de utilizare

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații) de pe site-ul Prodvinalco S.A. numai pentru vizualizarea temporară în scopuri personale, necomerciale. Nu va este permis sa:

– modificati sau copiati materialele,

– utilizati materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial);

– copiati si/sau republicati orice element din continutul site-ului si sa înlăturati orice drepturi de autor sau alte denumiri proprietare ale materialelor;

– transferati materialele către o altă persoană sau „copia în oglindă” materialele pe orice alt server.

La terminarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, aveți obligația de a distruge toate materialele descărcate deținute, fie ele în format electronic sau tipărit.

 

 1. Declinarea răspunderii

Materialele de pe site-ul www.prodvinalco.ro sunt furnizate „ca atare”.

Continutul www.prodvinalco.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Pot aparea insa diverse erori, Societatea Prodvinalco S.A. nu poate fi raspunzatoare pentru erorile aparute sau eventuale pierderi/prejudicii survenite in urma utilizarii necorespunzatoare a continutului site-ului.

 

Intregul continut de pe site-ul Prodvinalco S.A.  (care include, dar nu se limiteaza la): texte, grafice, vizualuri, produse, idei, poze, video, sunete sunt proprietatea Societatii Prodvinalco S.A. , cu urmatoarele

date de identificare: CIF 199222 J12/68/1991, Nu este sub nicio forma permisa preluarea continutului de pe www.prodvinalco.ro in scopuri comerciale.

 

 1. Limitări

În nici un caz Prodvinalco S.A. sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau de profit, sau din cauza întreruperii activității), care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul www.prodvinalco.ro, chiar daca Prodvinalco S.A. sau un reprezentant autorizat al Prodvinalco S.A. au fost notificați verbal sau în scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune.

 

 1. Revizii și erate

Materialele care apar pe site-ul www.prodvinalco.ro ar putea include erori tehnice, tipografice sau fotografice. Prodvinalco S.A. nu garantează că vreunul dintre materialele de pe site-ul său este corect, complet sau actualizat. Prodvinalco S.A. poate efectua modificări ale materialelor conținute pe site-ul său în orice moment fără notificare. Prodvinalco S.A. nu se obligă însă să actualizeze materialele.

 

 1. Legături

Prodvinalco S.A. nu a revizuit toate site-urile asociate site-ului său de internet și nu este responsabilă pentru conținutul unor astfel de site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea de către Prodvinalco S.A. a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site asociat este pe riscul utilizatorului.

 1. Modificarea termenilor de utilizare a site-ului www.prodvinalco.ro

Prodvinalco S.A. poate revizui acești termeni de utilizare ai site-ului său în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați versiunea actuală la momentul respectiv a Termenilor și condițiilor de utilizare.

Orice pretenții legate de site-ul www.prodvinalco.ro vor fi guvernate de legislația statului român, indiferent de prevederile sale privind conflictul de legi.ro_RORomanian