Ca ardeleni, ne mandrim ca facem lucrurile bine, pe indelete, ardeleneste.

Ca producatori, ne mandrim cu o traditie de peste 85 de ani

in stiinta de a face bauturi.

Management

 

Imagine Board

 

Andi Dascal – Director General

Andi Dascal este Director General al Prodvinalco SA, incepand din anul 2007. A activat initial pe postul de Director de Vanzari, ulterior ocupand functia de Director General Adjunct.

Inainte de a se alatura echipei Prodvinalco, a lucrat timp de 6 ani la Unilever South-Central Europe, pe postul de Sales Unit Manager.

Este nascut in 1971 si a absolvit Facultatea de Inginerie Geofizica a Universitatii “Babes Bolyai” in anul 1995.

 

 

Anca Pop – Director Supply Chain

Anca Pop s-a alaturat echipei Prodvinalco in octombrie 2014 si de atunci, coordoneaza departamentele Achizitii, Productie, Logistica si Laborator din functia de Director Supply Chain

Si-a inceput cariera in 2001 in industria automotive ca si operator productie subansamble, in 2002 devine auditor calitate, respectiv sef calitate in compania S.C. A.C.E. S.A.din  Cluj-Napoca.

In perioada 2006 – 2013 ocupa diverse pozitii manageriale in cadrul S.C. FUJIKURA AUTOMOTIVE ROMANIA S.R.L, inclusiv proiecte speciale in afara granitelor tarii.

In 2004 a absolvit cursurile de management in cadrul  Facultatii de Studii Europene Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

Ciprian Jacota – Director Comercial

Ciprian Jacota este Director Comercial al Prodvinalco incepand din Iulie 2009. El coordoneaza activitatile Departamentelor de Vanzari si Marketing.

Familiei Prodvinalco s-a alaturat in Decembrie 2004 pe pozitia de Area Sales Manager, pentru a dezvolta distributia Prodvinalco pe zona Moldovei.

Experienta lui in vanzari incepe in anul 1998, la Coca Cola Romania, pe pozitia de Business Developer, continuand la NCH Romania si Pagini Aurii.

 

Mirona Mihali – Director Financiar

Mirona Mihali s-a alaturat echipei Prodvinalco in ianuarie 2013 pentru a coordona departamentele Contabilitate, HR, Juridic si IT, aducandu-si experienta acumulata atat in domeniul consultantei, cat si al industriei.

Si-a inceput cariera in domeniul auditului financiar in cadrul PriceWaterhouseCoopers Bucuresti, continuand in domeniul consultantei de management, unde a atins pozitia de Manager. In anul 2009 a parasit domeniul consultantei pentru a gestiona financiar centrul de servicii din Cluj al Office Depot.

Mirona a absolvit Facultatea de Stiinte Economice in Limbi Straine (specializare “Gestiunea Afacerilor”, limba engleza), din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, promotia 2004.