Ca ardeleni, ne mandrim ca facem lucrurile bine, pe indelete, ardeleneste.

Ca producatori, ne mandrim cu o traditie de peste 83 de ani

in stiinta de a face bauturi.

Fernet

Fernet

Fernet Senator

Fernet – o bautura aromata, avand la baza macerate din plante si vin nobil, ceea ce ii confera un gust puternic si bogat, unic si inimitabil. Procesul de obtinere a Fernet-ului este unul foarte laborios constand intr-o cupajare de macerat din plante, uleiuri de fructe si condimente. Intregul proces de productie dureaza intre 20 si 25 de zile, dar rezultatul este unul deosebit. Amareala specifica Fernet-ului este data de o combinatie secreta de arome de plante, retata fiind pastrata in mare taina inca din vremuri vechi. Fernet se serveste de obicei ca digestiv dupa masa, dar poate fi consumat si in combinatie cu cafeaua. O bautura ce va fi apreciata de cei ce stiu sa savureze dulceata gustului amar. Cel mai bine se serveste rece ca gheata, direct din congelator, fie bine racit cu cuburi de gheata.

  • 200 ml
  • 500 ml
  • 1 l
  • 2 l